SERVEIS

En Egar 365 satisfem les necessitats que presenta la societat d’avui en dia, millorant la qualitat de vida dels nostres clients

Assistència a la llar

Aquest servei està dirigit a totes aquelles persones que necessitin algun tipus d’ajuda a domicili, com la cura de persones grans, discapacitats o malalts.
El nostre personal els ofereix una ajuda experimentada perquè aconsegueixin realitzar la seva vida diària sense cap tipus d’obstacle:

  • Els preparem el menjar.
  • Els ajudem en les seves tasques de tocador.
  • Fem un seguiment de la seva medicació, etc.

Neteja de la llar

En Egar 365 els ajudem a compaginar les seves tasques domèstiques amb les seves obligacions laborals.

Gràcies a la nostra mediació podran contractar a un empleat de llar que acudirà al seu domicili els dies i hores que necessitin, des de només un parell d’hores a la setmana, fins interns, si així ho sol·liciten.

El nostre personal té experiència en les diverses tasques de la llar: planxar, cuinar, netejar, etc.

Vols obrir el teu propi negoci? T’ho posem fàcil

FRANQUICIA

Mainaderes i cangurs

En Egar 365 posem a la seva disposició a personal experimentat i qualificat, que es farà càrrec de manera efectiva del càrrec dels seus fills.

A més, poden sol·licitar que també realitzi alguna tasca domèstica.

Altres serveis disponibles són el de recollida dels seus fills en el seu col·legi, el bany diari, sopar o hores d’oci durant el cap de setmana.

Teleassistència

Oferim un servei de teleassistència diferent, basat en les necessitats de cada persona i amb un caràcter marcadament proactiu, que permet mantenir una vida independent a cada domicili, amb la màxima seguretat i comoditat, a l’estar atès les 24 hores, els 365 dies a l’any amb només prémer un botó.
Pot contactar amb els professionals de la teleassistència quan ho desitgi, per sentir-se sempre acompanyat. Amb el nostre servei de teleassistència, la família sempre tindrà la tranquil·litat de saber que el seu ésser estimat està permanentment atès.

teleasistencia

Posem la nostra experiència a la seva disposició
Digueu-nos el que necessita i estarem encantats d’ajudar

Venda i lloguer d’ajudes tècniques

Tenim tot el que necessiten per al correcte cura dels nens i gent gran al seu propi domicili. Tots els nostres productes són funcionals, ergonòmics, duraders i segurs.

Realitzem tota classe d’obres i projectes per evitar les barreres arquitectòniques en edificis, comunitats o habitatges. Estudiarem el seu cas i buscarem la solució que millor s’adapti a les seves necessitats.

Si necessiten articles especialitzats, com grues elevadores o llits articulats, no cal que adquireixin un article nou i facin un desemborsament important. En Egar 365 li oferim ajudes tècniques de manera temporal.

ALTRES SERVEIS

En Egar 365 estem especialitzats en serveis assistencials i domèstics a tot tipus de persones els 365 de l’any.